lördag 14 juli 2012

Lördag!



Nu har alla kaniner fått flytta ut, dom kommer nog trivas superbra. Gullan verkade då tycka det var underbart att få komma ut. Hon har ju varit instängd i lagårn i flera veckor nu då hon fått en massa ungar :-) Gullan har ju varit utekanin tills hon kom till oss. Dom har ett litet hus dom kan krypa in i och tak över huvudet och en massa gräs. Å inte verkar dom störas av all jäkla mygg och sviarn heller och det är ju tur, själv nästan dör man om man är ute längre än 5 minuter. Det är nackdelen med att bo på landet.







Och Ior flyttade vi så han är alldelens bredvid, äntligen behöver han inte va helt ensam. Och han började genast parningsgrymta den lilla rackaren.

Det är mycket kaniner på min blogg just nu så från det ena till det andra så var Stig, Robin och Frida och fiskade med båten en sväng. Frida fick en gädda så hon var rätt så stolt, Robin ser stolt ut på kortet och jag sa det till han att det var gulligt att han var stolt över lillasysters bedrift, då svara han att han var inte alls stolt, han var avundsjuk... fniss, ja vad ska man säga, gullungen där :-)



Imorrn blir det Åselemarknad med allt vad det innebär, karuseller, munkar och förhoppningsvis lite shopping. Ha en trevlig kväll :-)





1 kommentar:

Camilla sa...

Vill bara meddela att din vinst är postad, så du lär väl få den nästa vecka :)